Veelgestelde vragen

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons makkelijk een bericht sturen via ons contactformulier, Whatsapp en Instagram Messenger. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Wat is de minimale bestelwaarde?

De minimale bestelwaarde is € 15,-. Hier komen eventueel nog verzendkosten bij.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Natuurlijk mag je binnen 14 dagen altijd zonder opgave van reden jouw verzending retourneren. Houd er wel rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren voor je eigen rekening zijn.

Het retour sturen van een artikel kan, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Stuur een e-mail naar info@onlinebierwinkel.nl, onder vermelding van:

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Reden van terug sturen
  • Factuurnummer

Kosten voor het terugsturen, zijn voor je eigen rekening. Als het product goed en in goede conditie is aangekomen bij ons, wordt het aankoopbedrag z.s.m. teruggestort op je bankrekening.

Let op, artikelen dienen compleet, ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend te zijn. Het artikel zit bij voorkeur in de originele verpakking, is dit niet meer mogelijk dan moet de retourzending veilig verpakt worden. Het retourneren is voor eigen risico.

Hierbij worden de teruggestuurde goederen gecrediteerd, de initiële vracht en behandelingskosten worden niet terugbetaald.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

De verzending loopt via PostNL

Verzendkosten:

  • Verzendkosten tot € 75,00 bedragen de verzendkosten € 6,95
  • Verzendkosten vanaf € 75,00 zijn gratis

Wanneer wordt mij pakket verzonden?

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. We streven ernaar het pakket binnen 3 dagen te verzenden. Tijdens feestdagen kunnen er vertragingen of langere levertijden zijn bij de bezorgbedrijven.

Wanneer kan ik mijn bier het beste openen na ontvangst?

Na ontvangst is het verstandig om het bier ongeveer 2 uur te laten rusten, zo voorkom je een te hoge druk. De temperatuur van bier heeft veel invloed op de smaak ervan. Net als bij eten en bij andere dranken geldt: hoe kouder het wordt genuttigd, hoe minder aroma’s vrijkomen. Ons advies: drink je bier op dezelfde temperatuur als het percentage alcohol.

18+ Leeftijdscheck aan de deur

Per 1 juli 2021 treedt de nieuwe Alcoholwet in werking. Dit houdt het volgende in voor het bestellen van alcoholhoudende producten:

  • 18+ Leeftijdscheck aan de deur
  • Uitsluitend levering aan ontvanger
  • Handtekening voor ontvangst

Bij aflevering zal de pakketbezorger van PostNL je vragen om een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Ben je onverhoopt niet thuis tijdens aflevering van het pakket dan zal de pakketbezorger het pakket op het dichtstbijzijnde PostNL Afhaalpunt afleveren. Hiervan ontvang je een notificatie per email of in je PostNL-app. Enkel de geadresseerde kan met een geldig legitimatiebewijs het pakket afhalen op het pakketpunt.

Bestel je voor iemand anders?

Als je voor iemand anders een bestelling plaatst, zoals bijvoorbeeld een cadeaupakket, zal ook deze persoon zich moeten legitimeren bij het in ontvangst nemen van het pakket.

Het is daarom van belang de ontvanger te laten weten dat er een pakket onderweg is! Dit kan door het emailadres van de ontvanger in te vullen of zelf de track and trace email door te sturen naar de ontvanger.

PostNL laat geen geschreven bericht meer achter indien er niemand thuis wordt aangetroffen. Enkel via de PostNL-app of via email zal er een notificatie komen dat het pakket af te halen is op een PostNL Afhaalpunt.

Meer informatie? www.nix18.nl

× Hoe kan ik je helpen?