Biercheque inleverpunt

TROTS PARTNER VAN BIERCHEQUE

Wij zijn trots partner van Biercheque. We zijn een Biercheque inleverpunt. De cadeaukaart is digitaal en fysiek verkrijgbaar en inwisselbaar voor bier. Dus geen Biercadeau krijgen die je eigenlijk zelf niet zou hebben gekozen, maar zelf jouw eigen favoriete keuze speciaalbier maken.

Heb je een Biercheque en wil je jouw bieren hier mee afrekenen? Hoe werkt dat? Dit kan in het veld ‘afrekenen’. Dit is het veld waar je terecht komt nadat je je verzendgegevens hebt ingevuld. Onderaan dit veld staat ‘Biercheque inleveren’. Hier krijg je de mogelijkheid om jouw 19-cijferige code van de Biercheque in te voeren tezamen met de internet verificatiecode (op het pasje vind je deze onder de kraslaag).

Het bedrag van jouw Biercheque zal worden verrekend in jouw winkelwagentje en het eventueel resterende saldo blijft actief. Heb je minder saldo dan de waarde van jouw bestelling dan kun je dit gemakkelijk via een andere betaalmethode bijbetalen.

De biercheque is twee jaar na afgiftedatum geldig.

Het verhaal achter Biercheque.

Biercheque is het verhaal van Erwin Schreudering en Henco Bunte. Wij zijn zwagers/vrienden afkomstig uit Nijkerk maar net zoals vele van jullie zijn wij enorme bierliefhebbers.

Historie:

Al tijden hebben wij de ambitie voor de start van een onderneming niet onder stoelen of banken gestoken maar een 100% concreet plan was er nog niet. Tot de zomer van 2019. Tijdens een 4-daagse hike in de jungle van Colombia is het voor ons ultieme idee ontstaan. Het biercadeau speciaal voor de Bierliefhebber!

Bij thuiskomst:

Terug in en nog zelfs voor thuiskomst in Nederland is de daad bij het woord gevoegd en zijn wij direct hierna gestart met de oprichting van Biercheque.
De Biercheque: geen biertjes meer uit een cadeaupakket die je zelf niet zou kiezen en geen uren meer spenderen aan het zoeken van een cadeau voor die verjaardag  maar zelf de zoektocht beleven en dus op zoek naar het voor jou ultieme biercadeau.

Verbinding:

Door ons product verbinden wij de online wereld met de fysieke winkels. Waar het onder andere om gaat is dat je zelf kiest waar je gaat, wanneer je gaat en hoe. Snuif de verhalen achter de bieren op en deel deze beleving.
Samen, passie, ambacht en gezelligheid  is waar Biercheque om draait.

Maak kennis:

Leer de brouwers kennen en proef tegelijkertijd de unieke smaken van de bieren maar maak bovenal ook kennis met de ongelooflijke drive en passie voor het product. Wanneer je dit ziet samenkomen ontstaat de ultieme bierbeleving. Dit maakt ons als bierliefhebbers intens blij en juist daarom willen wij dit graag delen.

 

Biercheque inleverpunt: Onlinebierwinkel.nl 

Vragen over de Biercheque? App ons of stuur een mail naar info@onlinebierwinkel.nl

Biersuggestie: Barrel Aged pakket

× Hoe kan ik je helpen?