Too Good To Go Bierpakket – Ontdek de verrassende wereld van ambachtelijk bier!

Ben je een liefhebber van bier en wil je graag nieuwe smaken en brouwsels ontdekken? Dan is dit bierpakket de perfecte keuze voor jou! Dit unieke pakket biedt een avontuurlijke reis door de wereld van ambachtelijk bier, met een duurzame twist.

Elk Too Good To Go Bierpakket is zorgvuldig samengesteld door onze experts, die met passie en kennis de beste bieren hebben geselecteerd. Het pakket bevat een gevarieerde mix van speciaalbieren van lokale brouwerijen, waardoor je telkens weer wordt verrast door nieuwe smaken, aroma’s en stijlen. Of je nu een fan bent van hoppige IPA’s, verfrissende pilseners of donkere en rijke stouts, ons bierpakket heeft voor ieder wat wils.

Wat het Bierpakket nog specialer maakt, is dat het gebaseerd is op het principe van voedselverspilling tegengaan. We werken samen met lokale brouwerijen om overschotten en restpartijen bier te redden die anders verloren zouden gaan. Op deze manier dragen we bij aan een duurzamere wereld en kunnen we jou laten genieten van hoogwaardige bieren met een goed geweten.

Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of net begint met het ontdekken van de wereld van ambachtelijk bier, het Too Good To Go Bierpakket is een uitstekende keuze. Bestel nu en laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van ambachtelijk bier, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Proost!

Red jij een bierpakket?

Dit pakket bestaat uit 12 bieren die rond of net over de houdbaarheidsdatums heen zijn of het seizoen zijn. Maar dit betekent natuurlijk niet dat ze er minder door smaken, sterker nog sommige bieren zijn juist beter op smaak.

 

Maar er is meer, kies je liever voor een blind bierproeverij dan hebben wij iets leuks voor je!

Alles voor een complete bierproeverij voor thuis

Een bierproeverij is hartstikke leuk, maar dit pakket brengt bier proeven naar een nieuw level. Blind bier proeven kan je in je eentje doen maar is natuurlijk erg leuk om te doen met je vrienden of familie. Weet jij alle biertjes te raden?

Een zeer geschikt cadeau voor de echte bierliefhebber!

We hebben allemaal wel eens een bierproeverij gedaan, maar heb je dit wel eens geprobeerd zonder de vooroordelen van een etiket en/of merk? En kun jij op basis van geur, kleur en smaak raden wat voor soort bier het is? Is het blond biertje of misschien wel een tripel? Eén ding is zeker: dit bierpakket laat zien wie de échte bierkenner is.

In dit pakket vind je 6 flesjes bier (met een vraagteken op het etiket in verschillende kleuren), proefformulieren en een antwoordenboekje. Hiermee kun jij jouw eigen ‘blinde’ bierproeverij houden. Aan jou de taak om per flesje de bierstijl te raden. Jouw bevindingen kun je noteren op de meegeleverde proefformulieren. Het antwoord vind je in het antwoordenboekje. Veel proef plezier!

Inhoud

6x flesje met verschillende soorten (speciaal)bier (33cl)
Ieder flesje heeft een etiket met een gekleurd vraagteken. Het vraagteken correspondeert met de bierstijl die je kunt vinden in het meegeleverde antwoordenboekje.
Instructies
Proefformulieren
Bierstijl gids met extra uitleg
Antwoordenboekje
Geschenkverpakking

Met meerdere personen proeven? Dat kan als volgt:

Open de doos en plaats de 6 flesjes centraal tussen de spelers. Zorg zelf voor een pen, een glas voor elke speler en een flessenopener.
Open fles nummer 1 en verdeel het bier over de glazen
Het proeven kan beginnen! Iedere speler vult zijn bevindingen in op het bijgeleverde proefformulier en vult onderaan het formulier in om welk biertype het gaat.
Doe het zelfde met fles nummer 2, 3, 4, etc.
Wanneer alle bieren zijn geproefd volgt de ontknoping en kan de envelop met antwoorden worden geopend. Wie mag zich kronen tot Ultieme Bierkenner?

× Hoe kan ik je helpen?